Povinná výbava pro ženy 30+: Víme, co opravdu zlepší vaši pleť

Pokud se naučíte o svou pleť adekvátně starat, odmění se vám. Bude dlouho pružná, zářivá a mladistvá. Jakou péči byste své pokožce měla věnovat, pokud jste již oslavila 30. narozeniny? Co opravdu zlepší vaši pleť? Pojďme se na to podívat.

Začněte používat anti-aging kosmetiku

Samozřejmostí je především používání kosmetiky vhodné pro váš typ pleti, dostatek pohybu a spánku a vyhýbání se alkoholu a kouření. Vzdejte se raději i nadměrného slunění.

TIP PRO VÁS: Začněte už nyní používat anti-aging kosmetiku. Skvělou volbou je naše liftingové sérum z opuncie nebo 7HA sérum se sedmi druhy kyseliny hyaluronové a peptidy

Nezapomeňte na správnou výživu

Vůbec nejdůležitější je ale to, jak se o kůži staráte zevnitř. Právě vaše kůže je vůbec největším orgánem lidského těla a velmi dobře odráží to, co se děje v místech, kam běžně nevidíme. 

Často si přitom vůbec neuvědomujeme, že výživa, kterou organismu dodáváte, výrazně ovlivní vaše celkové zdraví. Následky různých dějů, které se v těle odehrávají, se totiž navenek projeví často až později.

Dodejte své pleti vitamíny a minerály

Kůže není v tomto směru výjimkou. Za vhodnou skladbu stravy se vám odmění tím, že bude jednoduše krásná. Co taková pro pokožku prospěšná strava obnáší? 

Své pleti byste měla dodat komplexní spektrum vitamínů a minerálů

Vitamíny skupiny B

Vitamíny skupiny B jsou důležité v prvé řadě jako prevence akné. Při nedostatku tohoto vitamínu vám totiž hrozí mastná pokožka a s ní i rozvoj tohoto nepříjemného kožního onemocnění. Potrápit vás mohou i afty nebo ekzémy. 

U nikotinamidu, což je derivát vitamínu B3, byla zase potvrzena schopnost hydratace epidermis. Pleť je díky němu jemná, hydratovaná a bez vrásek.

Vitamín C

Také vitamín C může být dobrým „spolubojovníkem“ pro vitamíny skupiny B. Pomáhá totiž hojit jizvy po akné. Urychluje hojení drobných ran a napomáhá ke sjednocení pigmentace pokožky

Stejně tak vaši pokožku chrání před poškozením vyvolaným slunečními paprsky. Pleť, které dopřejete „céčko“, bude celkově mladistvá a rozzářená.

Vitamín A

Vitamín A vaši pokožku omlazuje. Tento vitamín umí zmírnit proces stárnutí kůže a zvyšuje její odolnost syntézou bílkovin. Jde také o prevenci nepříjemných černých teček. Stejně tak urychluje hojení pokožky spálené sluncem. Používá se i při léčbě lupénky a akné.

Selen

Selen je stopový prvek, jehož pravidelné užívání vám pomůže získat vyhlazenou a pružnou pokožku. Rovněž stimuluje produkci peroxidázy, takže snižuje zánět. To vede ke zmírnění projevů akné. Kromě toho napomáhá bojovat s prvními příznaky stárnutí a vyhlazuje vrásky.

Zinek

Chcete-li mít krásnou pokožku, neměl by ve vaší stravě chybět ani zinek. Tento stopový prvek je pro organismus mimořádně důležitým minerálem. Jeho nedostatek se projeví ve zhoršeném hojení ran a také v nedostatečné elasticitě pokožky. Objevit se mohou také záněty kůže.

Kolagen

Dalším zásadním prvkem je hydrolyzovaný kolagen. Zařazujeme jej mezi bílkoviny. Konkrétně v pokožce je zastoupen kolagen typu I. Pokožka je díky němu mladistvá, pevná, pružná a méně se na ní tvoří vrásky. Zejména dámy potěší to, že dostatečný přísun kolagenu redukuje vznik celulitidy.

Díky Kolagen Beauty Drinku omládnete

Doplnit komplexní spektrum vitamínů a minerálů běžnou stravou může být někdy velmi obtížné. Proto se spolehněte na Kolagen Beauty Drink WETYZO.

Jeho složení bylo speciálně vyvinuto s ohledem na ženy tak, aby jim poskytlo komplexní spektrum vitamínů a minerálů, které napomohou udržet přirozenou krásu a mladistvý půvab. Díky pravidelnému užívání budete mít nejen krásnou pleť, ale i pevné nehty a zdravé vlasy.

WETYZO pro vaši krásu

Vsaďte na přípravky WETYZO a omládněte o několik let. Pro mladistvý vzhled doporučujeme každý den používat liftingové sérum s opunciovým olejem. Pro krásnou pleť, zdravé vlasy a pevné nehty vsaďte na Kolagen Beauty Drink WETYZO. A pro hedvábně jemnou a hydratovanou pokožku celého těla sáhněte po Speciálních sprchových gelech s kyselinou hyaluronovou a kolagenem.