Co pomáhá proti vypadávání vlasů?

Bojujete s neustálým padáním vlasů? Každé česání doprovází obrovské chuchvalce vlasů? Z toho, co už vám vypadalo, byste klidně udělala paruku? Trápíte se tím? Bojíte se, že vám nakonec na hlavně nic nezbude? Nadměrné padání vlasů je problém, který může postihnout každého. Co dělat, pokud se dotkne i vás? Co pomáhá proti vypadávání vlasů? Pojďme se na to podívat.

Méně intenzivní péče

Říkáte si teď, „to se budu muset o své vlasy ještě více starat, než doposud…”?! Pak méně může být v tomto případě více.

Vlasy totiž často nadměrně padají proto, že toho na ně nakládáme prostě moc. Příliš časté mytí, fénování, česání, barvení, ale také pobyt na prudkém slunci apod., vedou k jejich poškozování a následně i předčasnému vypadávání. 

Buďte proto ke svým vlasům šetrnější a používejte ideálně přírodní hypoalergenní kosmetiku.

Vynechte kulmování a žehlení

Upravování vlasů za pomoci kulmy nebo žehličky je k vlasům taktéž poměrně nešetrné a agresivní. Zkuste se proto obejít bez nich. 

Skvělé účesy lze vytvořit i tak a výsledkem bude menší zátěž pro vlasy a jejich méně časté padání.

Při mytí vlasů přidejte masáž

Kdykoliv si budete umývat vlasy, zkuste vždy při této příležitosti namasírovat pokožku hlavy. Přitom dojde k jejímu prokrvení a vaše vlasy tak budou lépe vyživovány. 

I tato zdánlivá maličkost může při padání vlasů pomoci. Buďte ale důslední a trpěliví a masáž provádějte pravidelně a dlouhodobě.

Zkuste kratší účes

Padání vlasů může mít příčinu také v příliš hustém porostu hlavy. Změňte proto účes na vzdušnější a kratší. Vlasy tak budou mít více prostoru pro zdravý růst a nebudou zbytečně předčasně vypadávat jen proto, že je jich na hlavě prostě hodně.

Dostatek tekutin

To, že máte hodně pít, vám jistě říkali už vaši rodiče. A měli pravdu. Důvodů pro dostatečný příjem tekutin je celá řada, zdravý růst vlasů, a tím i méně těch padajících, mezi ně určitě patří. 

Příjmem tekutin se myslí samozřejmě čistá pramenitá voda, čaje apod., nikoliv sladké limonády, energy drinky nebo káva.

Využijte sílu bylinek

Recepty našich babiček a prababiček spočívaly především ve využívání bylinek. Zábaly z odvarů z kopřiv či březové kúry mohou pomoci i dnes. A odvar si nemusíte dávat pouze na hlavu, blahodárné účinky má i při vnitřním použití.

Beauty drink a kompletní výživa nejen pro vlasy

Jednou z nejdůležitějších podmínek zdravých vlasů je jejich dostatečná výživa. Vlasy potřebují vitamíny, minerální látky i další složky jako např. kolagen. Ty je třeba přijímat v pestré a vyvážené stravě. Ovšem v případě zvýšené potřeby, což nadměrné padání rozhodně je, je doplňujte také prostřednictvím doplňků stravy

Skvělou volbou pro výživu vašich vlasů je Kolagen Beauty drink . Obsahuje kompletní spektrum vitamínů i dalších živin (například kyselina hyaluronová, keratin, elastin, astaxanthin), které vaše vlasy nutně potřebují. Je proto ideálním řešením pro všechny, kteří se potýkají s jejich nadměrným vypadáváním. Kolagen Beauty drink navíc pomůže i vaší pleti nebo nehtům.

Kolagen Beauty Drink, jaké všechny živiny obsahuje?

  • Prémiový Pleťový Matrix
    Kolagen - pevnost
    Elastin 
    - klíčový pro elasticitu (pružnost) pokožky
    Kyselina hyaluronová
     - zásadní pro hydrataci pokožky
  • 10.000 mg hydrolyzovaný kolagenu v denní dávce
    100% bioaktivní rybí a hovězí kolagen
    v GRASS-FED kvalitě zajišťuje přírodní a kvalitní zdroj nutriční podpory pro vaše tělo
  • 30 účinných anti-age látek
    vitamíny minerály, extrakty z bylin a nutrienty pro maximální výsledky pro růst a zdraví vlasů, nehtů i pleti
  • 1,5 x rychlejší vstřebatelnost a rozpustnost
    dipeptidy a tripeptidy s různou molekulovou hmotností zajistí optimální vstřebatelnost kolagenu čímž zajišťují, že vaše tělo získá maximum možného přínosu z každé dávky.