Co je Kolagen Beauty Drink a jak účinkuje?

Kolagen Beauty Drink je dvojitá dávka pro zdraví pro vaše vlasy, nehty a pleť. Proč dvojitá dávka? Co obsahuje? Jak účinkuje? a jak se Kolagen Beauty Drink správně užívá? To zjistíte právě zde.

Co je Kolagen Beauty Drink

WETYZO Kolagen Beauty Drink je instantní nápoj 2v1, ve kterém je obsaženo 10 g hydrolyzované kolagenu (mořský kolagen a hovězí kolagen)a obsahuje také kompletní vitamínovou výživu pro vaše vlasy, pleť i nehty. Drink je živou vodou pro vaše tělo. 

V jednom balení se nachází 10 g hydrolyzované kolagenu (mořský kolagen a hovězí kolagen)společně s 30 účinnými anti-age látkami, které se rozpustí ve vodě. Následně stačí nápoj jen vypít a užívat si krásu a zdraví vaší pokožky, vlasů i nehtů.

 

V ČEM JE Kolagen Beauty Drink JEDINEČNÝ?

- 10.000 mg hydrolyzovaný kolagen (mořský kolagen a hovězí kolagen) v denní dávce
- 30 účinných anti-age látek (kyselina hyauronová, keratin, elastin, vitamín C a další)
- Nahrazuje běžně dostupné kapsle na vlasy
- Nahrazuje běžně dostupné kolagen kapsle

 

Komplexní složení Kolagen Beauty Drinku pro vaši krásu

Kolagen Beauty Drink má speciální kompletní složení. 2v1 směs s hydrolyzovaným kolagenem (mořský kolagen a hovězí kolagen) a i s komplexem vitamínů a minerálů, které tak nahrazující běžně dostupné doplňky stravy. Nachází se v něm více než 30 účinných látek.

Kromě samotného kolagenu obsahuje Beauty Drink také vitamín C, biotin, L – glycin, L – prolin, L – hydroxyprolin a L – lysin, které hrají velmi důležitou roli při tvorbě kolagenu v těle. Ten způsobuje mírnění vrásek a projevů stárnutí. Čistý Kolagen pleť zpevňuje, hydratuje a zvyšuje její elasticitu. Tak se tvoří méně vrásek a pleť vypadá déle mladší. Brání také lámavosti a křehkosti nehtů.

Vitamíny a minerály pro krásné vlasy, pleť i nehty

Vitaminy C, A, B2 a B3 jsou důležité pro udržení rovnováhy pokožky, napomáhají jejímu svěžímu a zdravému vzhledu.

Biotin je velmi příznivý pro pleť i vlasy. Vaše vlasy budou více husté a zdravé. Také zamezuje jejich nadměrnému padání. Je to takzvaný vitamín krásy. Zabraňuje rovněž předčasnému šedivění vlasů. Urovnává jejich přirozenou pigmentaci a posiluje vlasy slabé a lámavé.

Důležité stopové prvky pro vaši krásu

MSM a hyaluronát sodný poskytují biologicky aktivní sílu a jsou nezbytnou pojivovou tkání pro pokožku. MSM napomáhá tvorbě kolagenu ve tkáních, posiluje tak nejen vaši pleť a vlasy, ale je zároveň kloubní výživou.

Stopové prvky jako selen, zinek a měď působí na pokožku příznivě, posilují nehty a rozjasňují pleť. Měď pomáhá udržovat správnou pigmentaci pokožky.

Příznivé účinky Kolagen Beauty Drinku

Kolagen Beauty Drink má mnoho příznivých účinků. Pomůže vám, když vás trápí roztřepené konečky vlasů, zvyšuje jejich hustotu a zabraňuje nadměrnému vypadávání vlasů. Vitaminy a stopové prvky vlasy zpevní a získají díky nim také svěží lesk.

Kolagen Beauty Drink podporuje také růst a kvalitu nehtů, zabraňuje jejich lámavosti a zpevňuje je. Pomáhá v boji proti akné, pupínky a pomůže vám zbavit se problémů s pletí. Pokožku rozzáří a omezí tvorbě vrásek.

Díky svému unikátnímu složení, které kombinuje hydrolyzovaný hovězí kolagen a mořský kolagen doplněný o dalších 30 anti-age látek, se Kolagen Beauty Drink řadí mezi nejsilnější kolagen na trhu.

Užívání Kolagen Beauty Drinku

Kolagen Beauty Drink se užívá v množství 4 čajové lžičky  denně. Obsah rozpustíte ve vodě, zamícháte a vypijete. Nápoj je určen pro všechny ženy od 18 let věku, které chtějí mít krásné a zdravé vlasy, pleť i nehty. Užívat jej mohou mladé dívky, starší ženy, i muži. Je nezbytným doplňkem stravy při potížích s pletí, nehty či vlasy, obzvláště v obdobích, kdy jsou nadměrně namáhány, jako je léto či zimní mrazy. Vyzkoušejte jej a propijte se ke kráse.