Příběh potravinových doplňků WETYZO

Příběh potravinových doplňků WETYZO se začal psát v roce 2011. Rádi vám prozradíme, co nás vedlo k tomu, že pomáháme druhým zlepšit jejich zdraví. Vysvětlíme vám také to, na jakých principech naše potravinové doplňky stojí a o co jejich výrobou usilujeme.

 

Jak jsme se dostali k výrobě potravinových doplňků -  Silná osobní motivace 

Na počátku bylo strádání a bolest. Našich těl a těl našich blízkých.

Nepíšeme to sem proto, abychom ve vás vyvolaly emoce nebo dokonce soucit. To opravdu není třeba. Chceme jen vysvětlit, že za vývojem potravinových doplňků WETYZO stojí opravdu silná osobní motivace – snaha pomoci se zdravím sobě i našim blízkým.

 

Na jakých principech stojí potravinové doplňky WETYZO -  Širokospektrální působení 

Při vývoji potravinových doplňků vycházíme z fungování lidského těla. A to je velmi komplexní a důmyslně propojený systém. Právě proto upřednostňujeme potravinové doplňky, které jsou komplexní.

Zároveň si ale uvědomujeme, že existují situace, kdy i jednosložkové doplňky mají při podpoře zdraví své místo, a proto je vyrábíme také. Avšak pokud nám nechybí pouze jedna složka a přejeme si, aby se do harmonické pohody dostalo celé naše tělo, je daleko výhodnější pomáhat mu potravinovými doplňky se širokospektrálním působením.

 

O co usiluje WETYZO -  Zdravé a krásné tělo 

Cesta, po které kráčí WETYZO, vede ke zdravému a krásnému tělu, jež má energii na rozdávání v každém věku. Sníme o kvalitním a dlouhém životě. Sníme o tom, že se až do našich posledních dní budeme moci věnovat všemu, co máme rádi. Proč bychom si v devadesáti nemohli jít zahrát tenis třeba se svým třicetiletým vnukem? Věříme, že cesta k našim snům vede právě skrze to, že budeme naslouchat našemu tělu a hýčkat jej.

Usilujeme o jediné – aby se naše těla vrátila do harmonické pohody, která bude připomínat dětskou nespoutanost a radost. Této svěžesti a síly si chceme užívat co nejdéle. Na tuto cestu zveme i vás.

 

wetyzo balení02_WET_CTA_5