Jak na krásnější a mladší pleť bez invazivních zákroků

Mladistvá pleť je jedním ze symbolů krásy. Touží po ní prakticky každá žena a téměř žádná není nadšená z prvních vrásek a dalších projevů stárnutí. Čas přitom alespoň částečně ošálit lze. Jak? Pojďme si to prozradit.

Dostatek odpočinku a spánku

Stres vede k produkci volných radikálů, které následně způsobují poškození pokožky. To vyvolává ztrátu pevnosti a pružnosti pleti.

Řešení je však jednoduché, najděte si dostatek času na odpočinek a nadměrně se nepřetěžujte povinnostmi. Více o stresu a jeho vlivu na pokožku si můžete přečíst v našem článku Zlozvyky, kvůli kterým máte vrásky! Zbavte se jich a získáte krásnou pleť.

Žádné kouření a alkohol

Ať už saháte po cigaretách kvůli potřebě se uklidnit nebo se jedná jen o zlozvyk, ve vlastním zájmu byste se ho měla co nejrychleji vzdát.

Kouření je totiž přímou příčinou vzniku oxidačního stresu. Ten vyvolá nežádoucí stav, kdy tkáně nemají dostatečný přísun kyslíku. Pleť kuřaček ochotněji ztrácí i vitamín C a elastin

Podobně destruktivní vliv na váš zevnějšek má i alkohol. Jedna sklenička vám samozřejmě neublíží, ale pokud se vám pití vymkne z ruky, vaší kráse to určitě neprospěje.

Dostatek hydratace

Jsme to, co to jíme, platí beze zbytku. A to i v případě pití. Lidské tělo je až ze 60 % tvořeno vodou. „Dostatečně pij,” to je možná rada, kterou vám dávala už vaše babička.

Empirické zkušenosti předchozích generací žen podporují i moderní výzkumy. Voda jednoznačně napomáhá ke zmírnění vrásek. A to až o 24 %, jak zjistila jistá studie. Ta zároveň doporučila pít hlavně vodu minerální.

Dostatečný přísun vitamínů a minerálů

Krásná pokožka je především ta, která je zdravá a má vše potřebné. Nejdůležitějšími vitamíny jsou zejména C, E a A. Ty bojují se stárnutím a plní roli antioxidantu. O dalších důležitých složkách, které podporují krásu a zdraví vaší pleti, si můžete přečíst v našem článku Povinná výbava pro ženy 30+: Víme, co opravdu zlepší vaši pleť.

Pravidelné odličování

Možná se mažete luxusními krémy, jejichž ceny jsou opravdu závratné. Pravidelná péče vhodně zvolenou kosmetikou je samozřejmě rovněž vhodná.

Nicméně řada žen zapomíná na zlaté pravidlo: Je potřeba se nejprve odlíčit a pokožku vyčistit.

Jak na ještě krásnější a mladší pleť?

A v neposlední řadě do své každodenní rutiny zařaďte také WETYZO liftingové sérum s olejem z opuncie a speciálními extrakty. To pokožku hydratuje a přispívá k její přirozené obnově. 

Sérum se velice rychle vstřebává do pokožky, má antioxidační a hydratační účinky, které přispívají k oddálení předčasného stárnutí. Pokud vás tedy děsí přibývající vrásky na čele, s tímto sérem na ně můžete s klidem zapomenout.

Odhalte tajemství mladé, hydratované a svěží pleti

Hlavní složkou našeho Hydratačního pleťového séra je opunciový olej. Ten je nejdražším olejem na světě a patří mezi 5 nejúčinnějších superpotravin. Získává se z plodů kaktusu Opuncia a je známý pro své významné regenerační účinky a hydratační účinky

Proč je opuncie tak ceněná?

Opuncie obsahuje velké množství nenasycených mastných kyselin a antioxidantů. Najdete v ní 40 bioaktivních účinných látek, 18 aminokyselin, 14 vitamínů a 12 různých minerálních látek.

Obsah vitaminu E je v ní dokonce vyšší než u slavného Arganového oleje.

Pozitivní účinky opunciového oleje:

  • Hloubková hydratace
  • Regenerace
  • Vyhlazení vrásek
  • Předcházení stárnutí pleti
  • Antioxidační účinky
  • Stažení rozšířených pórů
  • Sjednocení tónu pleti
  • Reaktivace obnovy kožních buněk

Zapomeňte na invazivní zákroky

WETYZO liftingové sérum z opuncie a extrakty aktivně omlazuje a právem se tak nazývá "přírodním botoxem". Vyzkoušejte jej na vlastní kůži a zapomeňte na invazivní a bolestivé zákroky. Díky tomuto séru bude vaše pleť dokonalá i bez injekcí a skalpelu.